woonburoalmelo.nl woonlijn.nu
Zoek

Een van de afspraken van de huurovereenkomst is dat u de huur van uw woning tijdig betaalt. Bij ons is dat altijd vóór de eerste dag van de maand. De meest makkelijke manier om dit te doen is via een machtiging. Dan hebt u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat de huur tijdig wordt voldaan.

Machtiging
U kunt nu een machtigingskaart aanvragen. Zodra wij de kaart ingevuld hebben ontvangen wordt de huur automatisch van uw rekening afgeschreven. Is uw kaart binnen vóór de 20e dag dan gaat de afschrijving per de eerstvolgende maand in.

Per acceptgiro of contant
Wilt u geen machtiging afgeven? Dan ontvangt u elke maand een acceptgiro. Daarmee regelt u de betaling zelf via uw bank. U kunt het maandbedrag ook betalen via een overschrijving of via internetbankieren. Het nummer van onze bankrekening is NL27 INGB 0001 0004 77. De huur contant betalen of per betaalautomaat (pin) is nog een mogelijkheid, daarvoor kunt u terecht bij onze receptionistes.

Vragen over de huurbetaling
Heeft u vragen over de huurbetaling? Neemt u gerust contact met ons op. Dat kan op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Te laat met betalen?
In dat geval treedt ons Incassobeleid in werking.