woonburoalmelo.nl woonlijn.nu
Zoek

Lijkt het u ideaal geen omkijken meer te hebben naar reparaties waar u zelf verantwoordelijk voor bent? Denkt u aan lekkend sanitair, een verstopte riolering of kapot hang- en sluitwerk. Met een Service-Abonnement bespaart u zich een hoop werk. Lees onze folder Service-Abonnement voor meer informatie.

Kosten

Voor € 5,50 (prijspeil 1 juli 2016) per maand heeft u een abonnement. Zowel de materiaalkosten als het arbeidsloon zijn gedekt. U mag zo vaak bellen als nodig is. Woont u in een appartement en betaalt u voor ''Kosten huismeester'? U bent automatisch en gratis deelnemer in ons Service-Abonnement.

Inschrijfgeld
Abonneert u zich bij het aangaan van uw huurovereenkomst woonruimte? Dan is de aanmelding kosteloos. Het Service-Abonnement gaat in per de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Meldt u zich aan op een later moment dan betaalt u € 50,- inschrijfgeld. Het abonnement gaat in op het moment van de betaling.

Lid worden
U kunt onze informatiefolder downloaden of afhalen in ons kantoor en de aanmeldingskaart invullen en opsturen. Of nu een abonnement afsluiten.