woonburoalmelo.nl woonlijn.nu
Zoek

Wij geven u veel ruimte om uw huis aan te passen aan uw eigen woonwensen. Voor bepaalde aanpassingen vergoeden wij mogeliljk zelfs een deel van de kosten wanneer u verhuist. Voor alle duidelijkheid hebben wij een aantal spelregels opgesteld. U vindt ze in de folder Zelf uw woning aanpassen.

Geen toestemming nodig

Voor aanpassingen aan uw woning die wij zonder noemenswaardige kosten ongedaan kunnen maken op het moment dat u gaat verhuizen, hoeft u ons geen toestemming te vragen. Bijvoorbeeld als u uw terras wilt vergroten om zo meer van uw tuin te kunnen genieten of als u extra keukenkastjes in uw keuken wilt. U kunt direct aan de slag.

Wel toestemming nodig
Er zijn vier aanpassingen waarvoor u toestemming nodig heeft omdat er voorwaarden aan verbonden zijn. De voorwaarden vindt u in de folder Zelf uw woning aanpassen. Toestemming aanvragen doet u heel eenvoudig door het invullen en opsturen van het Aanvraagformulier.

Het gaat om de volgende aanpassingen:
1.  Aanbouw of bijbouw (bijvoorbeeld garage, overkapping of serre)
2.  Buitenzonwering woongebouwen (geldt alleen voor appartementen)
3.  Erfafscheiding
4.  (Schotel)antenne

Advies of controle
Wilt u eerst advies voordat u een aanpassing gaat doen of een controle op een aanpassing die u al gedaan heeft? Dat kan. U kunt dit aanvragen door het invullen en opsturen van het Aanvraagformulier.

Wilt u uw keuken vervangen? Lees dan eerst dit!
Bent u van plan een nieuwe keuken te plaatsen, vraag ons dan eerst om advies. Wij kunnen voor u beoordelen of de nieuwe keuken onderhoudsvriendelijk is en de onderdelen te vervangen zijn. Dat is vooral van belang op het moment dat u gaat verhuizen en de keuken wilt laten overnemen door de nieuwe huurder of door STJA. Kiest u een merk dat niet onderhoudsvriendelijk is, dan kan het zijn dat u de keuken moet verwijderen op het moment dat u verhuist. In dat geval moet u ook de originele keuken terugplaatsen.

Ons advies
Wij adviseren u te kiezen voor een keuken van onze huismerken Bruynzeel of Bribus. Deze keukens zijn van een goede kwaliteit in verhouding tot de koopprijs en de onderdelen zijn altijd na te leveren. U kunt bij goed onderhoud zelfs in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw verhuizing. Stuur de gegevens (merk, materiaal, afmeting en soort inbouwapparatuur) van uw nieuwe keuken naar info@stja.nl ter attentie van de afdeling Technisch Beheer. Binnen tien werkdagen nadat wij uw mail hebben ontvangen, krijgt u een reactie van ons.