woonburoalmelo.nl woonlijn.nu
Zoek
Aan de oevers van het Almelo-Nordhorn kanaal en de rand van het landgoed Huis Almelo, staat appartementengebouw De Bascule. De Bascule is gebouwd in 2008. Het heeft een stoere uitstraling, een indrukwekkende hoogte van acht verdiepingen en een opvallende koperen kap. De luxe ruime appartementen zijn bijzonder fraai afgewerkt en voldoen aan alle eisen van veiligheid en comfort. Ze zijn uitstekend bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Omringd door water

De Bascule is aan drie zijden omgeven door water. Het kanaal Almelo-Nordhorn, de Loolee en een aangelegde waterpartij. Wonen in De Bascule brengt het beste uit twee werelden samen; leven in een echte stad én genieten van de prachtige natuur door de ligging op de bijzondere overgang van stad naar natuur.

Dichtbij de faciliteiten
Op loopafstand vindt u winkelcentrum 't Ootveld met speciaalzaken, supermarkten en filialen van grote winkelketens. Daarnaast biedt de Ootmarsumsestraat u een gevarieerd aanbod van winkels. Een ontspannen wandeling over het Landgoed brengt u in een mum van tijd in het stadshart van Almelo. Zo woont u op rustige en natuurlijke locatie en heeft u toch alle voorzieningen binnen handbereik.

Meer informatie

De Schakel Makelaars 
T (0546) 81 05 55 
www.schakel.nl 
Kamphuis Makelaars
T (0546) 86 91 11
www.kamphuismakelaars.nl