Transformatie De Klokkenbelt nu online te volgen

Om bewoners, omwonenden en andere geïnteresseerden op de hoogte te houden over de verbouwing van De Klokkenbelt, heeft Sint Joseph samen met InteraktContour en gezondheidscentrum De Klokkenbelt een eigen website ontwikkeld: www.deklokkenbelt.nl. Via deze website kan iedereen de ontwikkelingen volgen. 

Historie en voortgang
De website neemt de bezoeker mee in de verbouwing die het naoorlogse gebouw ondergaat de historie. Ook is er informatie te vinden over de appartementen van InteraktContour en de seniorenwoningen van Sint Joseph die in de Klokkenbelt worden gerealiseerd. Daarnaast vindt de websitebezoeker er informatie over InteraktContour, gezondheidscentrum De Klokkenbelt en over de zorgaanbieders die straks een plek krijgen in De Klokkenbelt. Op een aparte pagina is de voortgang van het project in beeld te volgen. Uiteraard ontbreekt het laatste nieuws over het project niet op de nieuwe site.

Meer dan wonen
De Klokkenbelt biedt straks meer dan wonen alleen. Het is een gebouw waar wonen, werken, welzijn en eerstelijnszorg samenkomen. De verbouwing startte in oktober 2018. Sint Joseph verwacht het project in het eerste kwartaal van 2020 af te ronden.
Na afronding van het project blijft gezondheidscentrum De Klokkenbelt de website gebruiken met specifieke informatie over hun dienstverlening.

Terug naar overzicht