woonburoalmelo.nl woonlijn.nu
Zoek

Het Sluitersveld is één van de mooiste wijken van Almelo. U woont in een sfeervolle wijk met in het hart een hele nieuwe woonwijk die gebouwd is op historische grond. Ooit stond er de textielfabriek van Hedeman. U vindt in de wijk een goede school voor uw kinderen en u woont dichtbij de binnenstad en het groene buitengebied. Een mooie combinatie.

Wonen in het Sluitersveld
Voor informatie over het huren van een comfortabele woning in de wijk kunt u contact opnemen met ons team Verhuur. Zoekt u een aantrekkelijk koopwoning, kijkt u dan eens op de webpagina van de St. Josephbuurt. Of neem voor meer informatie contact op met Team Sanders Makelaars.

Aan de oevers van het Almelo-Nordhorn kanaal staat appartementengebouw De Bascule. In De Bascule met zijn stoere uitstraling, indrukwekkende hoogte en opvallende koperen kap zijn nog drie luxe ruime appartementen te koop.

Winkelen in het Sluiterveld
U kunt in het Sluitersveld uitgebreid winkelen. Aan het winkelplein zijn grote winkelketens gevestigd, zoals HEMA, The Readshop, Kruidvat en de Zuivelhoeve. De supermarkten Plus, Aldi en Lidl zijn er te vinden en de kledingzaken terStal, Tuunte Fashion en Shoeby Fashion. U kunt er ook terecht voor speciaalzaken. Zo zit er een drogisterij, slijter en poelier. Aan de Ootmarsumsestraat, die dwars door de wijk loopt, vindt u veel winkels en familiebedrijven die er al jarenlang gevestigd zijn.

Werken in het Sluitersveld
In het appartementencomplex De Barchaan tegenover het Eskerplein liggen winkelunits waar ook Bakkerij Koopmans en Buurtapotheek Almelo zijn gevestigd. Op deze uitstekende winkellocatie is nog een winkelruimte te huur. Zoekt u per direct ruimte om kantoor of praktijk te houden dan kunt u terecht in De Brander. Dit pand met zorgappartementen op de verdiepingen ligt aan de westkant van de Ootmarsumsestraat, de hoofdstraat die door de wijk loopt.