Beste Buur Bokaal - Nomineren kan nog tot 16 augustus!

Dit jaar organiseren wij samen met Beter Wonen voor de vierde keer de Beste Buur Bokaal. De Beste Buur Bokaal is bedoeld om aandacht te vragen voor fijne buren, die altijd voor anderen klaarstaan. Ook dit jaar roept een onafhankelijke jury de Beste Buur uit in Almelo. Deze fijne buurman of buurvrouw krijgt een mooie beker en prijs! U kunt uw buur tot 16 augustus nomineren voor de Beste Buur Bokaal. Dat kan via deze website.

Iedere inwoner van de gemeente Almelo kan een buur nomineren
Dit geldt dus ook voor mensen die geen woning bij Beter Wonen of Sint Joseph huren. Wilt u iemand nomineren? Vergeet dan niet om uit te leggen waarom deze persoon zo'n goede buur is. Een onafhankelijke jury wijst uiteindelijk een winnaar aan. Op 25 september wordt de winnaar bekendgemaakt. Dit doen wij tijdens een feestelijke uitreiking, waar de genomineerden voor worden uitgenodigd. 

De Beste Buur Bokaal organiseren wij samen
Wij organiseren de Beste Buur Bokaal samen met Beter Wonen. Ook de huurdersorganisaties HAR en SHBW, zijn betrokken. Verder zijn Avedan en Gemeente Almelo betrokken bij de Beste Buur Bokaal.