Vrijwilligers bedankt!

Woningstichting Sint Joseph in Almelo kent verschillende vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan prettig wonen. Mensen die zich bijvoorbeeld actief inzetten als lid van een bewonerscommissie of bewoners die vrijwillig klussen uitvoeren in of om hun wooncomplex. Sint Joseph kent zo’n 150 vrijwilligers die zich inzetten voor hun woning/woonomgeving.

Waardevol
De bijdragen van al deze vrijwilligers waardeert de woningstichting. “Deze mensen zijn voor ons de ogen en oren van een wooncomplex, buurt of wijk. Naast de praktische inzet zijn ze vooral een belangrijke gesprekspartner voor ons. Als huurder weten zij wat er leeft en speelt en kunnen ze ons adviseren en ondersteunen in ons werk. Dat is voor ons als corporatie zeer waardevol”, aldus Claudia Beumer (directeur-bestuurder Sint Joseph).

Rondleiding en buffet
Tijdens de vrijwilligersdag op donderdag 13 december toonde Sint Joseph haar waardering en bedankte ze de vrijwilligers. De vrijwilligers kregen die dag een rondleiding bij Preston Palace. Ze kregen zo een kijkje in het verleden en zagen de transformatie van ziekenhuis naar hotel/uitgaanscentrum. Vervolgens was er een koud en warm buffet. Sint Joseph en Preston Palace lieten de vrijwilligers niet met lege handen naar huis gaan. Voor alle vrijwilligers was er een attentie.

 

Terug naar overzicht