Huurachterstand

Als de huur niet op tijd op de rekening van Sint Joseph is bijgeschreven, dat is op de eerste dag van de maand, dan spreken we van een huurachterstand. In dat geval ontvangt u een betalingsherinnering van ons en krijgt u voldoende tijd om het bedrag alsnog te betalen. Als u niet reageert op de betalingsherinnering ontvangt u een aanmaning. Reageert u ook niet op de aanmaning dan geven wij het incasseren van de huurbetaling uit handen aan de deurwaarder. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de huurder.

Kan ik uitstel krijgen voor het betalen van mijn huur of ontvangen rekening?

Dat is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Wilt u weten of u een betalingsregeling kunt treffen? Komt u dan langs op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Hierin kan bekeken worden of u in aanmerking komt voor een betalingsregeling.

Ik heb een huurachterstand. Wat moet ik doen?

Een huurachterstand is vervelend. Wij adviseren u direct contact met ons op te nemen, dan kijken we samen met u naar een oplossing.

Stadsbank Oost Nederland

Heeft u schulden en kunt u de huur niet meer betalen? Stadsbank Oost Nederland kan u helpen de eerste stap te zetten om dit probleem aan te pakken. Voor meer informatie Stadsbank Oost Nederland.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag