Planmatig onderhoud

Elke dag werken we aan het onderhoud van onze woningen. Dat doen we voordat een nieuwe huurder de woning betrekt en op verzoek, wanneer u een reparatie meldt. Daarnaast zijn er de onderhoudsprojecten. Per jaar bekijken wij aan welke van onze huurwoningen en bedrijfsruimten planmatig onderhoud nodig is. Dat kan zijn een schilderbeurt, het vervangen van de cv-ketel of het keukenblok. Uiteraard is er ook het nodige onderhoud aan gevels, daken en andere installaties.

Hoe werkt het planmatig onderhoud?

Elk jaar bekijken we welke woningen planmatig onderhoud nodig hebben. Dat kan een schilderbeurt aan de buitenkant van uw woning zijn, het herstellen van de gevel, het vervangen van de cv-ketel of dakgoot of het vernieuwen van de badkamer, keuken of toilet. Sommige werkzaamheden voeren we één keer in de tien jaar of langer uit. Ander onderhoud doen we eens per twee jaar. U krijgt per e-mail of brief bericht wanneer onderhoud aan uw woning staat gepland en welk onderhoud dat is.

Bij mij zijn werkzaamheden gedaan en er is materiaal blijven liggen. Hoe kan ik dit melden?

Fijn dat u ons hiervan op de hoogte brengt. U kunt dit melden via het contactformulier.

Moet ik betalen voor planmatig onderhoud?

Meestal zijn de kosten voor planmatig onderhoud voor rekening van Sint Joseph. Als we u opties aanbieden, is dat meestal tegen éénmalige betaling. Dit laten we u altijd vooraf weten. Laat u tijdens het planmatig onderhoud extra werkzaamheden uitvoeren door de aannemer? Dan zijn deze kosten altijd voor uw eigen rekening.

Wanneer wordt planmatig onderhoud aan mijn woning uitgevoerd?

In het overzicht planmatig onderhoud kunt u zien wat we in het lopende jaar uitvoeren, zoals schilderwerk, herstelwerk of het vervangen van cv-ketels. Staat het onderhoud gepland voor het volgende jaar? Dan kunnen wij u die informatie alleen onder voorbehoud geven. In de planning van de komende jaren schuiven we mogelijk nog. Dat kan zijn om technische of financiële redenen.

Binnenkort wordt mijn woning geschilderd. Ik ga op vakantie en ben dan niet thuis. Wat kan ik doen?

U kunt zelf een nieuwe afspraak maken met de schilder. In de e-mail of brief die u van ons heeft ontvangen over het schilderonderhoud vindt u de naam en contactgegevens van het schildersbedrijf.

Wij wensen u een fijne vakantie!

Er wordt binnenkort (planmatig) onderhoud aan mijn woning uitgevoerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

U krijgt hierover bericht via e-mail of een brief. Daarin staat welk onderhoud er gaat gebeuren en bij wie u terecht kunt met uw vragen. Ook leest u in de brief welk bedrijf namens Sint Joseph het onderhoud gaat uitvoeren en wanneer zij gaan beginnen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag