sleutels en sloten

Het is belangrijk dat u uw woning goed kunt afsluiten. Bent u uw sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dit zelf doen bij de slotenmaker. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Komt u dan even bij ons langs. 

Heeft u problemen met een slot of (afgebroken) sleutel? Laat ons dat dan weten via de button 'Reparatieverzoek'.

Veel gevraagd over sleutels en sloten

Wat kost het als ik mijn sleutel kwijt ben?

Algemeen

U kunt een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het zijn dat de sleutel een certificaat heeft. In dit geval kunt u niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. De kosten verschillen per sleutel en zijn voor u. Wilt u een gecertificeerde sleutel bij laten maken dan kunt u dit aanvragen via het contactformulier.

Kan ik extra sleutels bij laten maken?

Algemeen

U kunt een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het zijn dat de sleutel een certificaat heeft. In dit geval kunt u niet zelf een extra sleutel laten bijmaken.De kosten verschillen per sleutel en zijn voor u. Wilt u een gecertificeerde sleutel bij laten maken dan kunt u dit aanvragen via het contactformulier.

Er ontbreken sleutels in de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Algemeen

Niet alle raampboompjes zijn voorzien van een slot. Indien u in uw wonig wel raamboompjes heeft met een slot dan hebben alle raamboompjes dezelfde sleutel. U heeft in principe dus aan één sleutel genoeg. Wilt u  graag extra sleutels dan kunt u deze zelf bij een sleutelspecialist bij laten maken.

Ik heb mijzelf buitengesloten. Wat kan ik doen?

Algemeen

Kunt u uw woning niet meer in omdat u de sleutels bent vergeten of binnen heeft laten liggen, probeer dan in eerste instantie iemand te benaderen die een reservesleutel heeft van uw woning. Wanneer niemand een reservesleutel heeft, kunt u contact opnemen met Sint Joseph, telefoonnummer (0546) 87 58 00. Er komt zo spoedig mogelijk een vakman langs om u uw woning binnen te laten. U ontvangt hiervan een factuur van € 45,- .

Kunt u uw woning niet meer in kunt omdat het slot weigert, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij  sturen een vakman langs om uw deur te openen. Bent u deelnemer van ons Abonnement klein onderhoud dan rekenen wij hiervoor geen kosten. Anders betaalt u ook € 45,-.

Denkt u eraan dat u zich wel moet legitimeren bij onze vakman.