Nieuws

Huurders die door de coronacrisis in geldproblemen komen en de huur niet meer (volledig) kunnen betalen, vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Bel ons op nummer 0546 87 58 00 of stuur een mail naar info@stja.nl. Onze...

In deze tijd van crisis kunnen mensen wel wat extra hulp gebruiken. Bied uw hulp aan op www.almelovoorelkaar/corona

Het coronavirus (COVID 19) heeft Nederland en ook Almelo bereikt. Wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat het virus onze huurders en medewerkers bereikt. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen.

Bewoners die servicekosten betalen ontvangen rond 10 maart een brief van ons met daarin de afrekening servicekosten van het jaar 2019.

Benieuwd welk onderhoud wij dit jaar uitvoeren? U vindt het terug in het overzicht Planmatig onderhoud 2020. In dit overzicht staan per complex de adressen waar wij dit jaar onderhoud uitvoeren. U ziet hier ook om welk onderhoud het gaat.

Vanaf dinsdag 14 januari is er iedere week een formulierenspreekuur in de bibliotheek van Almelo. Vrijwilligers informeren, adviseren en ondersteunen mensen die vragen hebben over formulieren en brieven.

Sinds 1 januari 2020 vervallen de maximale inkomensgrenzen voor de huurtoeslag. Hierdoor wordt de huurtoeslag meer gelijkmatig en over een langere periode afgebouwd wanneer het inkomen stijgt.

Begin december 2019 hebben wethouder Jan Martin van Rees namens de gemeente Almelo, de corporatiedirecteuren Marjan Nekkers (AWS Beter Wonen) en Claudia Beumer (Woningstichting Sint Joseph Almelo) en Wim van der Elst (Stichting Huurdersplatform...

Donderdagavond 28 november vulde de kantine van ons kantoor zich met de 'gouden ticket winnaars'. In tien van de bezorgde chocoladerepen zat een gouden ticket. Dit ticket leverde bij inlevering een cadeaukaart ter waarde van € 100,- op.

Wij kennen zo'n 130 vrijwilligers die zich inzetten voor hun woning/woonomgeving. Om ze te bedanken, nodigden wij ze uit voor een vrijwilligersdag.

  • 1
  • 2