Abonnement klein onderhoud

Lijkt het u ideaal geen omkijken meer te hebben naar reparaties waar u zelf verantwoordelijk voor bent? Denkt u aan lekkend sanitair, een verstopte riolering of kapot hang- en sluitwerk. Met een Abonnement klein onderhoud van Sint Joseph bespaart u zich een hoop werk. Zowel de materiaalkosten als het arbeidsloon zijn gedekt. U mag er zo vaak gebruik van maken als nodig is. Woont u in een appartement en betaalt u kosten voor de huismeester dan bent u automatisch en gratis deelnemer in ons Abonnement klein onderhoud.


Veel gevraagd over het Abonnement klein onderhoud

Wat kost het Abonnement klein onderhoud?

Voor € 5,50 per maand heeft u een abonnement. Zowel de materiaalkosten als het arbeidsloon zijn gedekt. Abonneert u zich bij het aangaan van uw huurovereenkomst dan is de aanmelding kosteloos. Het Abonnement klein onderhoud gaat in per de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Meldt u zich aan op een later moment dan betaalt u € 50,- inschrijfgeld. 

Deelname aan het Abonnement klein onderhoud duurt minimaal één jaar.

Woont u in een appartement en betaalt u servickosten voor de aanwezigheid van een huismeester? Dan bent u automatisch en gratis lid van ons Abonnement klein onderhoud.

Hoe sluit ik een Abonnement klein onderhoud af?

Om een Abonnement klein onderhoud af te sluiten na het ingaan van uw huurovereenkomst kunt u een aanvraag doen via Mijn Sint Joseph. U betaalt éénmalig € 50,- inschrijfgeld, deze betaalt u nadat wij uw aanvraag hebben verwerkt. 

Deelname aan het Abonnement klein onderhoud duurt minimaal één jaar.

Woont u in een appartement en betaalt u servickosten voor de aanwezigheid van een huismeester dan bent u automatisch lid en is uw abonnement gratis.

Welke reparaties doet Sint Joseph voor mij als ik deelneem aan het Abonnement klein onderhoud?

Een overzicht van de reparaties vindt u in de folder Abonnement klein onderhoud.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Help ons onze website te verbeteren door uw vraag naar ons te sturen via ons feedbackformulier

Stel uw vraag